BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

The Time

Sunday, December 18, 2011

I Love you mia ~ ♥ :D

Assalamualaikum . sehat ? hee , sorry lama tak update bloggg , aku sekarang busy sangat-2 . mengalahkan pm . haha . yelahhh , nak buat report lagi , busy dgn kerja lagi. haha . sorry . hee. :) . erm , semalam kan , aku mimpi Mia . dia datang dlm mimpi aku . aku rasa bahagia sangat smlm . rasa aku tak nak keluar dari mimpi tu . tapi , apa yang aku terdaya , itu semua mimpi . apabila mimpi tu berakhir , aku kena terima hakikat yang dia dah tiada . tiada di sisi . selamanya . yang tinggal hanyalah kenangan . cehhh , mcm lagu lak. haha . masuk 19/12/11 ni , nak dekat lebih 10 bulan dia tak ada disisi aku . sumpah ! aku rindukan dia. aku rindu nak dengar suara dia yang lembuttt sangat . mia , i miss you alot. :/ aku mcm rasa baru smlm dia dah pergi tinggalkan aku . mia , sy rindukan awak . sangat-2 . sy , hmm . T_T okayy , hari ni , aku nak bagi sikit latar belakang tentang my lovely miaa ni. :)


Nama:Mia Farhah Binti Kamal


Nama panggilan:Miaa .


tarikh lahir:28/3/1993


umur:sweet 18 :)

Nama sekolah:S.M.K Puchong Perdana

adik beradik:3 orang anak bongsu(satu-2nya perempuan dlm family)

semua kegemaran:sama mcm saya . haha . :p

mia seorang yang: miaa seorang yang sangat manja , kuat merajuk , hard working person , especially in studies , very clever person , and like to laugh . mia memunyai suara paling halus dan lembut di dunia. haha . (bagi aku la. haha.:p) . pernah menangis dan merajuk berminggu sebab add math dapat B . haha , aku dpt E pun relax je. haha , dia ni lebih lak --' haha . seorang yang degil , keras kepala , dan abg dia ada ckp , hanya aku je yang leh lembutkan dia . pernah menangis dan meracau sebut nama aku masa aku gaduh besar dgn dia . haha . awww~ sweet.selalu jea demam setia minggu . suka jalan-2 dekat the mines . :) yang paling penting , mia ni jenis yang nak tipu tapi tak pandai , sebab itu , bila ada yang tak kena , dia akan ignore call aku , sebab dia tahu aku ni akan tahu yang dia tak okayy . haha . suka kumpulan indie . tak suka jiwang . itu yang dia lain . suka warna hitam dan putih . banyak persamaan dgn aku dan juga ada perbezaan . yang paling penting , mia ,  i want to say that i love you so much mia . so much . and i mish you so much , maaf andai sy pernah lukakan awak sepanjang kita bersama , maafkan segala salah sy syg . i love you .  much love from me to you my baby . i love youu mia . :) 

0 comments:

Follow Me ! :D